Според учения Брус грийн, който е основател на марката за

...
Според учения Брус грийн, който е основател на марката за
Коментари Харесай

Според учен ежедневният душ Е ОПАСЕН!

Според учения Брус грийн, който е създател на марката за химикали и грижа за кожата SOS Serum, ни открехва посредством The Sun, че ежедневното взимане на душ крие редица рискове.

 Оказа се, че цялостен живот се къпем погрешно Оказа се, че цялостен живот се къпем погрешно
Ежедневното взимане на душ е една от най-често срещаните ежедневни практики. От значително значение е да се грижим за хигиената на тяло...

Използването на разнообразни сапуни, шампоани и душ гелове всеки ден, са способни да измият киселинната тога от епидермиса (това е композиция сред потта и себума), която защищава от разнообразни нездравословни микроорганизми, а това може да докара до болести, от сорта на екземи или псориазис.

Също по този начин душовете всеки ден могат да скапват микробиома на кожата, който играе една от най-важните функции за отбрана на имунитета.

Разбира се това надалеч не значи да не взимаме постоянни душове и вани, тъй като това води до липса на хигиена, неприятна миризма и появяването на акне.

 Кой да допусна, че красивата орхидея крие тези ОПАСНОСТИ Кой да допусна, че красивата орхидея крие тези ОПАСНОСТИ
Напоследък от ден на ден хора отглеждат орхидеи. Малцина се задоволяват с хубостта единствено на едно растение. Ако един път се престрашите да вн...

Според експерта взимането на душ на всеки 2 до 3 дни е съвършения вид. Тези които практикуват висока физическа интензивност несъмнено, би трябвало да взимат бърз душ всеки ден, само че другите не е добре да злоупотребяват с това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР