Според участници в шоуто, Емануела и Иван действително имали кратка

...
Според участници в шоуто, Емануела и Иван действително имали кратка
Коментари Харесай

Иван Карастоянов заряза Емануела заради съпругата си

Според участници в шоуто, Емануела и Иван фактически имали къса случка. Очевидно чалга изпълнителката не се е стеснила от това, че мачото е женен. Решението му да се откаже от „ Денсинг старс “ обаче я е разгневило и това си пролича от екрана. От близкото обграждане на Емануела издават, че тя към този момент била уверена, че е съумяла да оплете Карастоянов в мрежите си и даже коментирала с нейни колежки размера на мъжкото му достолепие, определяйки го като впечатляващ.

 

Прави усещане, че в обществените мрежи брачната половинка на Иван – Зорница Карастоянова е харесала всичките му фотоси от „ Денсинг старс “, като се изключи тези, на които е в компанията на чалгаджийката. Това е задоволително красноречиво.

 

Малко след напускането му, Зорница разгласява сантиментално видео, в което двамата танцуват на яхта, демонстрирайки мощна обич. Няколко часа по-късно пък Иван написа: „ Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има държанка, само че не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима “, явно визирайки жена си.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР