Според тях Юлия и Михаил са най-истинската двойка“ в предаването

...
Според тях Юлия и Михаил са най-истинската двойка“ в предаването
Коментари Харесай

Изловени! Лъсна Голямата Измама На Женени От Пръв Поглед!

Според тях Юлия и Михаил са „ най-истинската двойка “ в предаването и любовта сред тях няма да е единствено за пред камерите на шоуто. Спокойните диалози сред роднините на младоженците, както и фриволното държание на булката още през цялото време обаче, не останаха незабелязани от феновете на шоуто.

Почитателите на „ Женени от пръв взор “ незабавно видяха в това интрига. Те допуснаха, че младоженците не се виждат за първи път и към този момент се познават. Феновете сметнаха за необичайно това, че още от първата среща сред Юлия и Михаил, те към този момент приказват за деца. На огромна част от феновете им се видя и много необичайно по какъв начин може двамата да се целуват толкоз буйно като са непознати.

Феновете даже изричат догатки, че Юлия към този момент е бременна, тъй като тя с ненаситност съобщи, че желае деца от Михаил. „ След 9, не, хайде да не са 9, 11-12 месеца “, даде своята поръчка за деца булката.

Други пък се пробваха да защитят новото семейство като акцентираха доводи, че единия е от София, а другия от Пловдив и няма по какъв начин да се познават, още по-малко да са живели дружно. „ Айдеее, почнаха теориите за интрига. Аз нямам усещане, че се познават, а че се опознават, виждайки се на за първи път “, написа фенка на шоуто, с цел да отбрани Юлия и Михаил.

Повече обаче са почиталите на предаването, които имат вяра, че двойката се вижда за първи път. И занапред ще гради фамилния си живот дружно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР