Според тях война НАТО - Русия няма да има Ще

...
Според тях война НАТО - Русия няма да има Ще
Коментари Харесай

Волгин и Великова: Ще се появи нов ляв проект с млади хора

Според тях война НАТО - Русия няма да има

" Ще се появи нещо младо, друго и непознато. Млади лица ще бъдат подкрепени от гласоподавателите вляво. Има потребност от нов ляв план, с нови лица. Това обявиха публицистите Силвия Великова и Петър Волгин в " На Фокус ".

Според нея Българска социалистическа партия изгубиха от отсъствието на церемонията на Радев. " Нинова щеше да завоюва директния избор без проблеми. Да приказваш, че тя остава водач, с цел да реализираш куп обществени задължения, които си обещавал, само че не си изпълнявал когато си бил на власт, е много лицемерно и наивно. Не те ще раздават обществените помощи, а финансовото министерство ", акцентира Великова.

Тя счита, че " Продължаваме Промяната " са събрали вота на всички разочаровани. Не мисля, че приказваме за един ляв план, хората към Пеканов и Радев ще бъдат новото ляво. Миков и Зарков са разнообразни генерации и визии по какъв начин се прави политика. Мнението й за настояването за евакуиране на войските на НАТО от нас е, че Янев и Петков са реагирали необичайно с изявлението, че сме суверенна страна. По тематиката с Македония Великова показа, че продължаваме да не бъдем разбирани, а Волгин го отдава на положителната им лобистка акция. А съгласно него натискът от Европа към България ще продължи, само че публичното мнение няма да елементарни оттегляне.

Петър Волгин смята, че по проблема с НАТО реакциите са били смешни. И двамата не мислят, че ще се стигне до война. А напрежението сред Българска социалистическа партия и Радев ще продължи, тъй като то е било очевидно и преди да бъде публично декларирано. " Може би Радев и Нинова са се харесвали през 2016 година, само че по-късно настъпи разлом. Предвиждам, че това ще продължи. Радев има ореола на победител на ГЕРБ. По-интересно е какво ще стане с Българска социалистическа партия ", уточни той.

По думите му България има потребност от мощна лява партия. " Има мощен тренд надолу в Българска социалистическа партия. Ще следим какво ще се случи. Партията върви надолу, апетитите за нов ляв план ще се усилят. Апаратът ще има вяра на водача си, само че в случай че си изгубил гласоподавателите, отиваш надолу ", счита той. И добави, че България е най-бедната страна в Европейски Съюз, само че няма мощна лява партия, което е абсурд.

" България има потребност от нова лява партия, такава ще се появи, може би ще е за сметка на Българска социалистическа партия. Вече има по-голям шир за нея. Важно е кой ще я оглави, тъй като хората гласоподават за лица, не за стратегии ", разяснява Волгин.

Целия диалог гледайте във видеото: https://www.vbox7.com/play:5c308a5c8a
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР