Според тях в предсказанията на Ванга, 2019 година ще бъде

...
Според тях в предсказанията на Ванга, 2019 година ще бъде
Коментари Харесай

Ванга Е Предвещала Страшна 2019! Само Не И Това, Смъртта Ще Застигне Президента

Според тях в предсказанията на Ванга, 2019 година ще бъде сложна. Европа ще бъде наранена от стопански колапс. А главният проблем е, че ще има опит за ликвидиране против съветския президент Владимир Путин. Те настояват, че опасността за живота на Путин ще пристигна от екипа по сигурността. Но не е ясно дали съветският президент ще бъде погубен, или ще оцелее при убийството, написа " Разкрития ".

Според пророчеството на Ванга Азия ще бъде наранена от голямо цунами, сходно на това през 2004 година, а Русия ще бъде наранена от голям метеор. Твърди се още, че американският президент Доналд Тръмп ще заболее от мистериозна болест, от която ще загуби слуха си и ще повреди мозъка му.

Предвид обстоятелството, че няколко опита за нападение над американския държавен глава бяха осуетени единствено последната година, опитите да бъде токсичен надали са изненада за обкръжението му. Или за съперниците му.

Доказано досега е, че Ванга е съумяла да планува нахлуването на ислямски екстремисти в Европа през 2016 година Конфликт, който тя предвижда, че ще стартира с Арабската пролет от 2010-та година. Тя също по този начин предсказа, че Владимир Путин ще поеме контрола над Русия и света.

„ Всички ще паднат, като леда, когато се топи, а единствено един ще остане недостижим. Слава на Владимир, популярност на Русия “, споделила Ванга през 1979 година по време на среща с писателя Владимир Сидоров.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР