Според Цветан Цветанов най-големият победител от предстоящите местни избори ще

...
Според Цветан Цветанов най-големият победител от предстоящите местни избори ще
Коментари Харесай

Цветанов продължи с контраатаката срещу Борисов! ГЕРБ подарявал на ДПС обратно смесените райони

Според Цветан Цветанов най-големият победител от идните локални избори ще бъде Движение за права и свободи, а ГЕРБ няма да успее да задържи всичките си 130 кмета, които има сега. Това съобщи той в изявление за БНР.

"Всички съществени политически обединения ще отчетат по-добри резултати на локалните избори. След вота всеки ще бъде победител. ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ, само че няма да има тези 130 кмета. Българска социалистическа партия и „ Обединени патриоти “ ще имат повече кметове. Най-печеливши в тези избори ще бъдат Движение за права и свободи ", разяснява Цветанов, който в този момент е ръководител на „ Евроатлантически център за сигурност “.

Бившият №2 в ГЕРБ напомни, че за 13 години партията се е построила като единствената опция в смесените райони.

"Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не на всички места и не непременно в тези места ГЕРБ да има посланичество. Това води до леко оттегляне и демотивиране на достойните мюсюлмани и българо-мохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствената опция. ГЕРБ ще направи оттегляне от смесените райони ", сподели Цветанов.

Той също по този начин означи обстоятелството, че след шпионския скандал решенията за реализирането на огромните енергийни планове са почнали да минават доста бързо.

Цветанов също по този начин посочи, че сега единствените, които могат да саботират държавното управление, "са тези, които вземат участие в него, и в огромната си част тези, които могат да бъдат съперници в българския парламент ".

По мотив абсурда в БНР и информацията за оказван напън върху медията Цветан Цветанов прикани за храброст и засегнатите да разгласят имената на опиталите се да им окажат въздействие, с цел да се спрат спекулациите по тематиката.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР