Според традицията булката е в бяло. Вдовицата носи черно. Представяме

...
Според традицията булката е в бяло. Вдовицата носи черно. Представяме
Коментари Харесай

Черното закриля, червеното дава кураж: мистичната сила на цветовете

Според традицията булката е в бяло. Вдовицата носи черно. Представяме си съдбовната жена с провокативна алена рокля. Тези образни послания не са просто артикул на публичните показа, а нещо доста повече.

В цветовете е прикрит мощен енергиен поток. Ако се научим да го насочваме вярно, можем да притеглим благоденствието и шанса в живота си с минимални старания. Ето какво би трябвало да знаем:

БЯЛО - мир и баланс

 рокли iStock

Носете бяла пижама, почиствайте дома си с бели кърпи, украсете с бели цветя в бяла ваза. Този дребен обред ще прочисти тялото и мозъка ви. 

ЧЕРНО - отбрана

 рокли iStock

Според мнозина черното е знак на гибелта, само че истината е, че то може да се трансформира с щит против неприятните енергийни въздействия, в случай че го използваш вярно. Носи черно палто и очила с черни стъкла - те ще те пазят от зли очи. Закачи черни пердета в дома си, те не пропускат негативна сила. 

ЧЕРВЕНО - пристрастеност, храброст, упоритост

 рокли iStock

Подари си червени маратонки, с които да спортуваш. Избери червени аксесоари за значима среща и впечатли обекта на твоето предпочитание с червени обувки на висок ток. Този цвят ще те подтикне да следваш сърцето си и да се довериш на интуицията си.

Вижте всички цветове в нашата изложба: 
 Как да използваме мистичната мощ на цветовете в всекидневието  Как да използваме мистичната мощ на цветовете в всекидневието  Как да използваме мистичната мощ на цветовете в всекидневието  Как да използваме мистичната мощ на цветовете в всекидневието
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР