Според Тома Биков репликите на Антон Тодоров и Валери Симеонов

...
Според Тома Биков репликите на Антон Тодоров и Валери Симеонов
Коментари Харесай

Бивш журналист се появи по Нова тв и обяви: Никой не е заплашвал Виктор Николаев, това беше шега

Според Тома Биков репликите на Антон Тодоров и Валери Симеонов са неуместни смешки

Депутатът от ГЕРБ и някогашен публицист Тома Биков дефинира като „ неуместни смешки ” и „ гафове ” думите на сътрудника му Антон Тодоров и на вицепремиера Валери Симеонов, казани в ефир на водещия на „ Здравей, България ” Виктор Николаев.

Двамата народни представители си разрешиха да създадат неприемливи мнения за работата на сътрудника ни.

„ Никой не е заплашвал Виктор Николаев. Това е просто демонстрация на неуместно възприятие за комизъм ”, безапелационен беше Биков в ефира на „ Събуди се ”

Според него, в случай че фактически съществувало механизъм за уволняване на публицисти от политици, това нямало да се афишира по малкия екран.

„ Борбата за свободата на словото е работа на публицистите, за това не може да с разчита на политиците – те имат податливост да я лимитират. За да не се случи това, би трябвало да има доста сериозен отпор от страна на журналистическата колегия ”, разяснява още Биков.

Скандалът към неприемливите изявления на политици се завихри в петък, в ефира на " Здравей, България ".

На въпрос на Виктор Николаев дали изборът на самолетите " Грипен " от служебното държавно управление на Огнян Герджиков е " артикул на избрана тайфа ", Тодоров отговори:  " Много мощни думи употребявате. Ще Ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви. И тя малко по този начин беше тръгнала в някаква посока, само че в този момент виждам, че липсва столчето й ".

Вицепремиерът Валери Симеонов пък си разреши да разяснява по какъв начин Виктор Николаев е назначен в NOVA.  " С конкурс ли сте назначен? Сложили са ви на краткотраен контракт и са ви удължили. И останахте самичък на всичкото от горната страна... ", обърна се Симеонов към Николаев. 

Коментирайки свадите с роднински назначения, Симеонов се обърна към водещия с думите:  " Вие нямате ли родственици? Те не работят ли някъде? Къде работят? Използвали са връзките на водещия на Нова телевизия? Точно това е станало, бъдете сигурен. Утре, в случай че съм злоумишлен, ще разработя един " Викторгейт ". 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР