Според The Wall Street Journal, през май до Ню Йорк

...
Според The Wall Street Journal, през май до Ню Йорк
Коментари Харесай

Може ли Русия да компенсира петролното ембарго

Според The Wall Street Journal, през май до Ню Йорк и Ню Джърси по море са доставени горива, отчасти създадени от съветски нефт. Доставките минават през Суецкия канал и Атлантическия океан и се реализират от индийски рафинерии, които са съществени купувачи на съветски нефт. Руски петрол се изпомпва от танкер на танкер в Средиземно и Черно море, както и край крайбрежията на Западна Африка, след което се насочва към Съединени американски щати, като се показва различен снабдител.

Според консултантската компания RusEnergy, доставките на пречистен съветски нефт не нарушават ембаргото, наложено от Съединени американски щати при започване на март – другояче обект на наказания биха били да вземем за пример и китайските джапанки, в случай че са създадени от съветски петролни първични материали.

Според Bloomberg, от частичното петролно ембарго на Европейски Съюз, планувано в шестия пакет наказания, Руската федерация ще губи годишно към Щатски долар 10 милиарда от износа за Европа по море и още Щатски долар 12 милиарда от понижените доставки през северния клон на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР