Според ТАСС, в Рязан трима души са загинали, а петима

...
Според ТАСС, в Рязан трима души са загинали, а петима
Коментари Харесай

Две почти едновременни експлозии на летища в Русия

Според ТАСС, в Рязан трима души са починали, а петима други ранени. Позовавайки се на собствен източник, РИА " Новости " твърди, че на летище покрай Рязан е избухнал камион с гориво. Агенцията оповестява за девет ранени и трима починали, както и за потърпевш аероплан при случая.

Пропагандният телеграм канал „ Рибар ” оповестява, че „ с огромна степен на възможност ” са осъществени диверсии на стратегически обекти. В известието се споделя, че двете детонации на двете летища, употребени от съветската военна авиация, са станали съвсем по едно и също време. Каналът разгласява и видео от летището край Рязан.

При злополуката с дрона на пистата на летище в региона на Саратов не се оповестява за жертви. Според Telegram канала Baza двама души са откарани в болница с пострадвания, а два самолета са развалени,. Телеграм каналът Astra прецизира, че става дума за два бомбардировача Ту-95.

На 1 декември имаше известия, че Русия се готви за масирана ракетна офанзива, напомня theins.ru. Военното летище „ Енгелс-2 ”...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР