Според т.нар. система за Плащане за лична независимост (PIP), хъркането

...
Според т.нар. система за Плащане за лична независимост (PIP), хъркането
Коментари Харесай

Ако хъркате, можете да получавате обезщетениe

Според така наречен система за „ Плащане за персонална самостоятелност ” (PIP), хъркането е „ прикрито нездравословно състияние ”, за което се поставя обезщетение до £ 156 седмично – финансова помощ, която се изплаща на хора с дълготрайни физически или психологични болести, осведоми indy100.com.

Най-хубавото е, че можете да поискате компенсацията, даже в случай че работите на цялостен работен ден или към този момент претендирате за други компенсации. От PIP се възползват 3 милиона английски жители, само че може би не знаят, ча могат да претендират и за тази спомагателна сума. Други положения, които попадат в категорията са тревога, меланхолия, диабет и загуба на слуха.

Хъркането обаче може да е знак за сънна апнея – положение, при което при сън мускулите в задната част на гърлото се отпускат прекалено много, причинявайки от време на време прекъсване на дишането. За страдащите от сънна апнея са типични още задъхване, подсмърчане, зной и отмалялост денем, промени в настроението или пробуждане с главоболие. Ако не се лекува,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР