Според свидетели с тайна самоличност, ексглавният прокурор е посещавал и

...
Според свидетели с тайна самоличност, ексглавният прокурор е посещавал и
Коментари Харесай

Тайни свидетели твърдят, че Гешев е посещавал клуб SS, свързван с Божанов

Според очевидци с загадка идентичност, ексглавният прокурор е посещавал и клуб SS, свързван с Божанов.

Техните показания ще се ревизират, както по тази линия, по този начин и по линия на възможна негова интервенция по каузи, по които Нотариуса е бил деен, заяви БНР.

Работата по откриване на цялата скица за търговия с правораздаване към разстреляния предприемач върви интензивно, като към този момент е разпитан гръцкия жител, който в поредност от изявленията описа по какъв начин гръцки корабен предприемач е бил изнудван от хора на Мартин Божанов.

Проверява се и изказванията му, че в схемата са взели участие и настоящи прокурори, които той посочва поименно. Една от тях е и някогашната районна прокурорка на София Невена Зартова, която други очевидци, същото свързват с Нотариуса.

По отношение на нея в ход е предложение за второ дисциплинарно произвеждане. То е по отношение на другия лобистки скандал " Осемте джуджета ".

В сряда Прокурорската гилдия ще реши дали против нея да бъде формирана дисциплинарка за оказване на въздействие по следствието, формирано предишния май против Петър Петров, по прякор Пепи Еврото и Кристиян Христов, поради данни, че се е намесвала директно в работата на наблюдаващия прокурор.

Прокурорът е Константин Сулев, който е с повдигнато обвиняване, за това, че е обвинил без доказателства- в насила и мълчешком събиране на информация със специфични механически средства,Петров и Христов. Предстои прокурорът по делото да внесе обвитителен акт против сътрудника си от СРП, са декларирали още източниците.

ИЗБРАНО

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР