Според свидетели 10-годишният заподозрян влязъл в колата на баща си,

...
Според свидетели 10-годишният заподозрян влязъл в колата на баща си,
Коментари Харесай

10-годишен арестуван за застрелване на друго 10-годишно с откраднатия пистолет на бащата

Според очевидци 10-годишният обвинен влезнал в колата на татко си, с цел да вземе цигари към 16:30 часа на 30 декември.. Той забелязал револвера, сграбчил го и почнал да се хвали с обстоятелството, че татко му е имал огнестрелно оръжие. преди да избяга в близкия апартамент с татко си в блок 4700 на Greenholme Drive. Г-н Дейвис и двама малолетни бяха арестувани в резиденцията, когато полицията дойде.

Смята се, че бащата на момчето се е опитал да изхвърли огнестрелното оръжие в близката кофа за отпадък. Длъжностни лица потвърдиха, че огнестрелното оръжие е откраднато през 2017 година По време на стрелбата на господин Дейвис е било законово неразрешено да има или има огнестрелно оръжие.

При идването си служителите на реда разкрили неприветлив, ранен Фриърсън в средата на паркинг. Детето беше забелязано да кърви от главата и шията си.

Депутатите започнаха да ползват животоспасяващи ограничения, до момента в който чиновници от противопожарната работа на метрото в Сакраменто дойдоха на място. След...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР