Според Sun в неделя комикът и авторът съди за до

...
Според Sun в неделя комикът и авторът съди за до
Коментари Харесай

Britain`s Got Talent е готов да се „защити решително“ срещу искът на Дейвид Уолямс

Според Sun в неделя комикът и създателят съди за до £10 милиона за пропуснати облаги и вреди.

Вестникът споделя, че делото за отбрана на данните на Walliams твърди, че неговият микрофон е бил включен и е записвал по време на снимането, в това число по време на почивките.

В него се твърди, че са събрани и транскрибирани хиляди часове записи, в това число чувствителни и персонални диалози.

Те включват " персонална информация... записана без негово единодушие или познание ", написа вестникът.

Твърди се, че Уилямс е страдал от мисли за самоубийство след излизането си от шоуто откакто бяха оповестени приключване на информация, в която той прави „ неуважителни мнения “ за състезателите.

Дейвид Уолиамс съди продуцентската компания зад Britain's Got Talent

В отговор на отчетите, представител на Fremantle сподели: „ Имахме дълги и продуктивни връзки с Дейвид и по тази причина сме сюрпризирани и натъжени от това правосъдно деяние.

„ От наша страна, ние оставаме разполагаем и сме отворени за разговор с цел да разгадаем този въпрос по другарски метод.

„ Въпреки това, в това време ще разгледаме другите обвинявания и сме подготвени да се защитим уверено, в случай че е належащо. “

Изображение: Уилямс със Саймън Коуел, Аманда Холдън и Алеша Диксън през 2022 година

52-годишният Уалиамс напусна Britain's Got Talent, откакто негови пренебрежителни забележки за състезателите изтекоха през 2022 година и дубликат се появи в медиите.

По-късно той пусна изказване " и сподели, че бяха частни диалози, които в никакъв случай не бяха предопределени за шерване.

Walliams беше сменен от някогашния арбитър на Strictly Come Dancing Бруно Тониоли, който се причисли към Саймън Коуел, Аманда Холдън и Алеша Диксън в съдийската комисия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР