Според Стефанов политиците все още не са се научили да

...
Според Стефанов политиците все още не са се научили да
Коментари Харесай

Политолог смрази с прогнозата си: Задава се Армагедон между Коледа и Ивановден!

Според Стефанов политиците към момента не са се научили да изясняват посланията си
Политологът Любомир Стефанов направи смразяваща прогноза за задаващ се Армагедон сред Коледа и Ивановден.

„ Относно актуалната акция, ще получаваме когнитивен дисонанс. Политиците ни ще се опитат да ни основат визия за една действителност, която всички ние не усещаме да се случва. Катастрофичното доминира и вървим към Армагедон, който ще бъде сред Коледа и Ивановден ”, предвижда той.



На собствен ред информационният специалист Любомир Аламанов разяснява, че остава с възприятието, че живеем в правосъдната промяна. „ През 2-3 години някои споделя, че правосъдната промяна е завършила и месец по-късно споделя: „ Имаме страховит проект за правосъдна промяна ”. И въобще не излиза наяве завършила ли е, не е ли завършила, ще я вършим ли, страховит проект ли имаме за тази правосъдна промяна. Така е и с нашия живот. Посланията като послания нищо не значат. Въпросът е в наличието ”, уточни той.

Любомир Стефанов пък добави, че политиците към момента не са се научили да изясняват посланията си. той обаче изрази вяра, че въпреки всичко българската политическа класа ще успее да се самоизвади от ступора, в който е изпаднала.
„ Няма да станем очевидци на „ Епопея на самозабравилите се ”, а на някакъв апокалипсис ”, безапелационен бе политологът.
Източник: blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР