Според статистиката, човек прекарва около 90 минути на ден в

...
Според статистиката, човек прекарва около 90 минути на ден в
Коментари Харесай

11 автомобилни трика

Според статистиката, човек прекарва към 90 минути дневно в автомобила си, шофирайки. Това е прекалено много време от деня ни, тъй че би трябвало да се усещаме комфортно в колите си. За да извършите пътуването малко по-приятно и комфортно, можете да употребявате тези трикове, които ще ви предложим:

1. Удобно похапване

Ако пътувате сами и желаете да хапнете, без да се постанова да спирате, можете да си вземете пластмасова кошничка, която да се хваща на мястото сред двете седалки. Така ще ви бъде по-лесно да си взимате от храната и няма да се притеснявате, че ще разсипете или разлеете нещо.

2. Спестяване на място

За да спестите малко място на задната седалка на автомобила, вземете две или повече железни куки. Закачете ги на облегалката за глава на вашата седалка и закачайте чантата си, чадър и други сходни предмети, тъй че да висят на облегалката ви.

3. Пътуване с деца

По време на дълги пътувания, децата не знаят по какъв начин да се забавляват и бързо се отегчават. За да превърнете вашите пътувания в завършения, използвайте сапунерки и чашки за баня, които имат от тези лепящи неща върху тях. Прикрепете ги към прозорците на автомобила. В тях децата могат да слагат дребни играчки и моливи за изобразяване.

4. Пари на комфортно място

Понякога, до момента в който пътуваме, би трябвало бързо да платим разнообразни неща. За да имате дребни пари на разположение, сложете монети в пластмасова опаковка от бонбони. Така елементарно ще можете да ги намерите и няма да се разпилеят из колата.

5. Камуфлаж на CD-то

Можете да употребявате кутийката на DVD диск, с цел да скриете CD-то в колата, когато не сте в нея. Просто изрежете задоволително огромно парче пластмаса от кутийката и я поставяйте пред CD-то, когато не сте в колата. Това ще заблуди крадците, че в колата няма CD.

6. Балсам за по-лъскава кола

Добавете малко еликсир за коса във водата, преди да измиете колата си. Повечето балсами съдържат ланолин- тип восък, който ще накара колата ви да свети.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР