Според старите лъвове от политиката, докосвали се до аферата, всичко

...
Според старите лъвове от политиката, докосвали се до аферата, всичко
Коментари Харесай

Трактора бил любовник на Надежда Михайлова

Според старите лъвове от политиката, докосвали се до аферата, всичко започва когато Хубавото Наде се записва да тренира таекуондо при Трактора. Басейнът „ Спартак “ се трансформира в фон на интимностите сред двамата.

 

Мълвата носи, че хитрият Алексей даже се подсигурил със записи с креватните осъществявания с Надка, с които я държал в шах в продължение на години. Дори постоянно споменавал пред другари, че си не запомнила бикините в колата му.

 

Първият брачен партньор на Надежда – Камен Михайлов схванал за забежките на жена си и незабавно изискал бракът им да бъде преустановен. И без друго определяли връзките си като хладни и като „ коалиция на кардинална основа “.

 

Факт е, че Алексей Петров завзема първите основни позиции точно по времето на Съюз на демократичните сили – тогава застрахователното му сдружение се снабдява с лиценз за активност. Според слуховете точно тогавашната външна министърка съумява да му уреди сътрудниците от Израел, с чиято помощ на процедура започва „ Лев Инс “.

 

Трактора не не запомнил този жест и правилен на правилата си постоянно да урежда своите любовници на високи постове, както направи с Ива Павлова, Трактора ходатайствал Надежда Михайлова-Нейнски да бъде претендент за президент на Съюз на демократичните сили и ДСБ на изборите през 2011 година

 

За задачата употребявал чисто ченгеджийска скица за напън – шефът на предизборния щаб на Съюз на демократичните сили Борис Марков бил поканен на среща от Михаил Михайлов, някогашен началник на пресцентъра в кабинета „ Костов “ и някогашен сътрудник на VI-то ръководство на Държавна сигурност.

 

Разговорът трябвало да се организира в ресторант на столичната улица „ Славянска “. Още с влизането си в заведението, Марков се озовал очи в очи с Трактора, който седял самичък на маса и пушел пура. Били единствено двамата в цялото заведение, нямало нито един различен клиент.

 

Когато Алексей попитал дали Надежда е претендент за президент на Съюз на демократичните сили, Марков му дал отговор, че решението не е еднолично и тя е един от претендентите. Било му показано обаче, че точно тя би трябвало да е този претендент. Така Марков уведомил още същия ден водача на сините Мартин Димитров за проведения капан и натиска в поддръжка на Михайлова-Нейнски. След извършен диалог сред управлението на Съюз на демократичните сили, тя към този момент не била измежду главните претенденти.

Инфо: Уикенд

 

 

 

Тагове: Алексей Петров Трактора Надежда Михайлова-Нейнски басейна „ Спартак “ Камен Михайлов Борис Марков Мартин Димитров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР