Според справката в Търговският регистър, фирмата й “Александра Амор ООД

...
Според справката в Търговският регистър, фирмата й “Александра Амор ООД
Коментари Харесай

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян?

Според справката в Търговският указател, компанията й “Александра Амор ” ООД, с Булстат 204282038, не е подавала финансов доклад през последните 2 години. В регистъра са качени заявления, че компанията спада към категорията на така наречен “микропредприятия ”, което сякаш я освобождава от подаване на финансови доклади, само че на процедура документът не е годен, разясниха счетоводни специалисти, подали сигнал до редакцията ни.

 

“Александра е част от екипа на всички излъчвания на Халваджиян. Както е видно, Енева взима солидна заплата, която не е ясно по какъв начин тъкмо получава и за какво не я заявява. Миналата година брачната половинка на Бебо Халваджиян  взе участие в промоция на “Бритиш Америка Табако ”, за показване на тяхното устройство ГЛО. От там тя гушна затлъстял хонорар в размер на 40 хиляди лева Другите участници в балета на събитието получиха парите си на ръка, най-вероятно и снахата на Маги си е прибрала парите кеш, без да се регистрира в Национална агенция за приходите. Договори за погашение на хонорара й също не са правени. Всичко може да се ревизира писмено ”, прецизират източниците ни. 

 

Бившата адреналинка изкусно влезе под кожата на арменските тв продуценти, омайвайки сина на Маги и Кремена Халваджиян – Бебо. Въпреки слуховете за разюздания й живот преди брака, многото полови сътрудници и намеците, че е вършала в непознати легла възмездно, артистичното семейство кандиса и я прибра в дома си. Хитрушата небрежно роди две деца на Бебо и скоростно влезе във форма. Въпреки, че е майка и наследница на богатия жанр, тя не стопира да се гологъзи в обществените мрежи и с наслада приема комплиментите на загорели воайори. Явно с изключение на с креватни похвати, русокоската е на “ти ” и с данъчните измами, и по остарял табиет обича парите кеш и върху нощното шкафче, одумват я нейни съпернички от лекия отрасъл.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР