Според служители, временното ограничение може да продължи през цялата седмица,

...
Според служители, временното ограничение може да продължи през цялата седмица,
Коментари Харесай

Наплив от мигранти затвори национален парк в САЩ

Според чиновници, краткотрайното ограничаване може да продължи през цялата седмица, през което време за мигрантите ще се грижи полицията и екипите за незабавна помощ.

„ Затварянето, което се чака да продължи няколко дни, е належащо за сигурността на посетителите и личния състав, заради ресурсите и пространството, които отделяме за обслужване на мигрантите “, се споделя в изказване на NPS, представено от thehill.com.

През празничния уикенд във Флорида са дебаркирали минимум 500 мигранти, подгонени от икономическите разтърсвания в Куба и други елементи на Карибите. Служителите на парка им обезпечават храна, вода и здравна помощ, до момента в който управляващите от Министерството на вътрешната сигурност поемат случаите им.

Шерифът на окръг Монро, който обгръща Кий Уест, разгласи, че граничният патрул на Съединени американски щати „ не може да отговори ” на някои мигрантски претенции, което съгласно него утежнява „ всеобщата миграционна рецесия “ на островите. Той упрекна федералното държавно управление, че няма работен проект за справяне със обстановката, " макар че всеобщата миграция беше предвидима “.

Последната вълна от мигранти с...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР