Според слуховете Роджър Федерер е получил един милион евро, за

...
Според слуховете Роджър Федерер е получил един милион евро, за
Коментари Харесай

Роджър Федерер може да е взел един милион евро, за да играе в Щутгарт

Според слуховете Роджър Федерер е получил един милион евро, с цел да се пусне на шампионата от ATP 250 на трева в Щутгарт. Поставен под №2 в схемата трябваше да е българинът Григор Димитров, чиято игра беше рекламирана месеци наред от уредниците на конкуренцията. В началото на май Димитров промени програмата си и не беше разгласен в листата на участниците.

 Денис Истьомин в профил двама германци в Щутгарт
Денис Истьомин в профил двама германци в Щутгарт

Пражнеш Гунесваран хвърли бомбата, като се наложи над Денис Шаповалов

Правило е топзвездите да заработват големи възнаграждения в шампионатите от ATP 250, в които получават специфична награда, надвишаваща неведнъж премията на спечелилия. Така в София през февруари беше притеглен Стан Вавринка, който въпреки и изнемощял на полуфинал взе доста повече от първенеца Мирза Башич.

Турнирният шеф Едвин Вайндорфер е доста удовлетворен от присъединяване на международния №2:

" На него доста му харесва да играе тук, усеща се като дете. Пристигна без брачната половинка и децата си, единствено със своя екип, като не пътува в първа класа със аероплан. Дойде с колата си и шофираше самичък. Продажбите на билетите се покачиха, той е огромна класа ".

Федерер може в понеделник още веднъж да оглави международната класация. За това е належащо да завоюва идващите си два мача и да се класира за край в Щутгарт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР