Според Симеонов това означава, че тази партия няма право да

...
Според Симеонов това означава, че тази партия няма право да
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В ход е кампания за разчистване на кадърните хора

Според Симеонов това значи, че тази партия няма право да ръководи и да взе участие в ръководството на страната. " Няколко оставки – да, само че хора, които без всевъзможни аргументи са принуждавани да си подават оставка, че техните родственици имали някакви парцели, това е болшевизъм ", сподели Симеонов. Той счита, че това е връщане на времената в първите дни след 9 септември, когато хората са разстрелвани на улицата в слепоочието единствено тъй като са имотни.

" Фокусът се насочва поредно върху обособени хора и се стига до това обезкръвяване на това Народно заседание и няма по какъв начин да отречем, че за това има заслуга и министър-председателят ", сподели още водачът на НФСБ. Според него Борисов има съществена заслуга за процеса на обезкръвяване, " тъй като приема оставки на кг и показва, че не му пука за потенциала на Народното събрание и изпълнителната власт. Симеонов съпостави процесите в страната с времето на Великата културна гражданска война на Мао Дзедун, когато се е разчиствал политическият хайлайф тъкмо с такива ограничения и такива оскърбителен акции. " Ако някой от вас знае изобщо защо приказвам. Надали сте чували за Великата китайска културна гражданска война ", сподели Симеонов на публицистите в Народното събрание.

" Или някой си фантазира, че кадърните фрагменти в България са изобилен източник и непрестанно се генерират от някъде. Делян Добрев е сръчен, виновен човек. Изключителен експерт ", добави още Симеонов. Той и неговите депутати от НФСБ са дали своят вот " срещу ". Симеонов счита, че по-скоро на Делян Добрев му е писнало, тъй като всеки си има лимит на търпението. " Всеки с изключение на помиярите има лимит на самообладание. Много хора имам предвид ", съобщи още Симеонов.

Симеонов добави, че за идващото Народно заседание няма да се кандидатира никой, който има апартамент или, не дай си Боже, да има компания. " За народни представители би трябвало да се кандидатират единствено малоимотни хора. Хора, които нямат благосъстоятелност, които спят под мостовете на Перловска река и които са клошари. Те ще бъдат с преимущество. Само такива хора имат право да бъдат в политиката. С други думи, очевидци сме на едно опростачване в политиката, заключи Симеонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР