Според шерифа на окръг Парк Брад Бихлър в САЩ, 40-годишният

...
Според шерифа на окръг Парк Брад Бихлър в САЩ, 40-годишният
Коментари Харесай

Баща на 4 деца загина, след като мечка гризли го нападна

Според шерифа на окръг Парк Брад Бихлър в Съединени американски щати, 40-годишният Клуатре се е натъкнал на мечка гризли и, за жалост, не е оживял. Мъжът бил разпален странник и постоянно разгласил фотоси от пътуванията си в обществените мрежи.

За последно Крейг бил забелязан сутринта на 23 март, когато той и другар отишлш в националния парк Йелоустоун. По-късно мъжете се разделили. Когато приятелят му се върнал при колата и не намерил там притежателя, той незабавно се обадил в издирвателно-спасителната работа.

В издирването на мъжа са били включени хеликоптери, конни служби и пешеходни групи. Изчезналият мъж е търсен главно в региона на Сикс Майл Крийк в планината Абсарока, който се намира на 140 километра западно от Биг Скай Монтана. На сутринта на 25 март тялото на Крейг е намерено и всички схващат по какъв начин тъкмо е умрял мъжът. На 26 март се свързат със брачната половинка на починалия - Джейми Клуатре. Тя споделя, че обича брачна половинка си с всяка фибра на душата си.

" Да кажа, че сме съкрушени, значи да не кажа нищо. Получихме невероятна поддръжка от хората. Крейг беше нашата наслада, в действителност благ и доста добър човек. Няма различен на света като него. "

Преди две години в къщата на Клистърс избухва пожар, поради който изгубили съвсем всичко. Тогава те били подкрепени посредством фонда GoFundMe. Съобщава се, че всички, които познават умрелия, го считат за собствен другар, тъй като Крейг бил благ и радостен човек. Повече от всичко той обичал фамилията си. Сега четири деца остават без татко.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР