Според шефа на отбора на Ферари Матиа Биното освиркванията от

...
Според шефа на отбора на Ферари Матиа Биното освиркванията от
Коментари Харесай

Ферари: Феновете освиркваха ФИА, а не Макс

Според шефа на тима на Ферари Матиа Биното освиркванията от страна на почитателите, които се чуваха незабавно след финала на Гран При на Италия през вчерашния ден, са били адресирани към ФИА, а не към спечелилия в надпреварата Макс Верстапен.
 Биното подлага на критика финала зад колата на сигурността Биното подлага на критика финала зад колата на сигурността
По думите на италианеца реакцията на почитателите е била в отговор на метода, по който приключи вчерашната конкуренция. Тя финишира зад колата за сигурност, която бе изкарана на пистата в 48-та от 53 обиколки, откакто Дениъл Рикардо спря сред завоите „ Лесмо 1 “ и „ Лесмо 2 “.
 Тото Волф: Този път ФИА съблюдава разпоредбите Тото Волф: Този път ФИА съблюдава разпоредбите
„ Освиркването на водачи в никакъв случай не е хубаво, изключително в случай че той е Макс, който през днешния ден беше най-бърз на пистата и заслужаваше да завоюва. Така че това не е добре “, сподели Биното.
 От ФИА обясниха за какво Гран При на Италия приключи зад колата за сигурност От ФИА обясниха за какво Гран При на Италия приключи зад колата за сигурност
„ Аз мисля, че освиркванията на тифозите бяха по-скоро ориентирани към ФИА и просто те използваха спечелилия, с цел да освиркат ФИА. Причината мисля беше, че почитателите бяха на мнението, че колата за сигурност можеше да се прибере преди финала и да имаме естествен свършек на надпреварата “, добави италианецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР