Според Съюза на играчите в Испания, натурализацията на Браун изпраща

...
Според Съюза на играчите в Испания, натурализацията на Браун изпраща
Коментари Харесай

Президентът на испанската федерация защити натурализирането на Браун

Според Съюза на играчите в Испания, натурализацията на Браун изпраща доста нездравословно обръщение за националните спортисти и има отрицателен резултат както в актуалното, по този начин и за бъдещето. Президентът на локалната баскетболна федерация Хорхе Габрахоса обаче отбрани решението, което съгласно него ще донесе изгоди за испанския баскетбол, който ще може да остане конкурентоспособен.

„ Лоренцо се отхвърли от американския си паспорт, с цел да играе за Испания. Той остави зад тила си доста неща и ние оценяваме това “, сподели Габрахоса пред COPE.es. „ Ако имате играч с такова огромно предпочитание да играе, тогава би било неточност да го оставите “, добави той.

44-годишният Хорхе Габрахоса не счита, че натурализирането на американеца ще има отрицателно отражение върху младите играчи, които мечтаят да стигнат до националния отбор на страната.

„ В последните 5 години доста играчи дебютираха за представителния тим на Испания. Федерацията дава благоприятни условия на младежите “, увери Габрахоса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР