Според съобщенията на редица технологични медийни портали, AMD се подготвя

...
Според съобщенията на редица технологични медийни портали, AMD се подготвя
Коментари Харесай

Видеокартите AMD Radeon RX 580 и RX 590 продължават да поевтиняват

Според известията на редица софтуерни медийни портали, AMD се приготвя за следващия стадий от битката с Nvidia за сърцата и портфейлите на геймърите. След като понижи цените на графичните карти Radeon RX Vega 560, следва понижаване на цените и на видеокартите Radeon RX 580 8 GB и RX 590 .

Италианският уеб запас Bits and Chips заяви, че през идващите една две седмици първата графична карта ще поевтинее до $199. Препоръчителната цена на втората видеокарта ще стане $299. По този метод графичните карти Radeon RX 580 8GB и RX 590 ще могат доста дейно да се конкурират с видеокартите, основани на орязания вид на графичния процесор Nvidia TU116 (предполага се, че това са GeForce GTX 1660 и GTX 1650, които би трябвало да излязат на пазара през месец март).



И в действителност, цените на тези видеокарти в другите интернет магазини започнаха да се приближават до оповестените от италианските експерти цени, като даже има случаи и на още по-ниски цени. Така да вземем за пример, ASRock Phantom Gaming X Radeon RX 590 може да бъде закупена за $240, а моделите Red Dragon Radeon RX 580 8GB и Red Devil Radeon RX 580 8GB на PowerColor в магазина Newegg костват надлежно $180 и $185.



Да не забравим, че към видеокартите Radeon RX 590 се ползва продуктов ключ за една от игрите Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2 и Resident Evil 2, а закупилите модела Radeon RX 580 могат гратис да вземат два ключа за изброените нагоре игри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР