Според съобщения в медиите премиерът Риши Сунак е поискал от

...
Според съобщения в медиите премиерът Риши Сунак е поискал от
Коментари Харесай

Великобритания обсъжда отмяна на Brexit

Според известия в медиите министър председателят Риши Сунак е изискал от министрите да разработят проекти за възобновяване на връзките с Европейския съюз.
Изминаха съвсем седем години от референдума. Три – след действителното отдръпване на Англия от Европейския съюз. Две - от съглашението сред Лондон и Брюксел за търговия и съдействие.
Шумният бракоразвод с Европейски Съюз коства скъпо на кралството - съгласно Bloomberg, Брекзит коства на стопанската система на Обединеното кралство 100 милиарда годишно, поради спада в вложенията и дефицита на служащи. Сами британците не могат да излязат от икономическата рецесия. Според прогнозите на Организацията за икономическо съдействие и развиване през 2023-24г. Обединеното кралство ще бъде измежду страните членки на едно от последните места по растеж на Брутният вътрешен продукт.
Обикновените жители също не усетиха, че животът се е подобрил след Брекзит. Според социологическите изследвания доста от гласувалите за излизане от Европейски Съюз преди седем години към този момент са трансформирали мнението си, гледайки високите цени в магазините.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР