Според съдебните документи, цитирани в hollywoodlife.com, Алек Болдуин обвинява в

...
Според съдебните документи, цитирани в hollywoodlife.com, Алек Болдуин обвинява в
Коментари Харесай

Обрат: Алек Болдуин съди екипа си за небрежност, довела до смъртта на операторката му

Според правосъдните документи, представени в hollywoodlife.com, Алек Болдуин упреква в немарливост оръжейничката на снимачната площадка Хана Гутиерес-Рийд, помощник-режисьора Дейв Холс, реквизиторката Сара Закри и доставчика на оръжия Сет Кени, тъй като всеки от тях по някакъв метод е пренебрегнал отговорностите си.

„ Тази покруса се случи, тъй като на снимачната площадка бяха доставени бойни патрони и заредени в револвер, без никой от тези хора да ревизира деликатно нито мунициите, нито оръжието. Те са работили безконтролно и неразумно, създавайки риск за сигурността на хората към тях ”, написа юристът на Болдуин в насрещната тъжба, подадена в петък, 11 ноември.

В документа се споделя още, че кариерата на Болдуин е потърпевша „ фрапантно ” и той е „ изгубил и пропуснал многочислени благоприятни условия за работа и произлизащите от това приходи “, което жалбата още веднъж свързва с безотговорните дейности на упрекнатите. Искът акцентира, че Болдуин се надява да „ почисти името си “ и да потърси отговорност от членовете на екипа си поради тяхното...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР