Според събраните материали, той е нанесъл побой на възрастен мъж;

...
Според събраните материали, той е нанесъл побой на възрастен мъж;
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа пловдивчанин, пребил възрастен мъж преди мача в София снощи

Според събраните материали, той е нанесъл побой на възрастен мъж; Престъплението е осъществено през вчерашния ден наоколо до Националния стадион

38-годишен пловдивчанин е арестуван в Първо районно управление (на МВР) за нанесена междинна телесна щета по хулигански подбуди, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Вчера, малко преди началото на футболната среща, състояла се на Национален стадион „ Васил Левски “ сред пловдивските тимове “Ботев “ и „ Локомотив “, бе подаден сигнал, че двама мъже нанасят побой на възрастен мъж, наоколо до стадиона. Пострадалият - 84 годишен мъж, е откаран в болнично заведение за оказване на здравна помощ, настанен за лекуване с фрактура на рамото.

В резултат на подхванатите незабавни оперативни дейности самоличността на двамата бе открита и след привършване на футболния мач бяха арестувани и отведени с полицейска мярка до 24 часа в Първо районно управление (на МВР). По неоспорим метод е открито, че фактическият нападател е 38- годишен, престъпно проявен пловдивчанин. След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура му е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 131 ал.1 т. 12 вр. член 129 ал.2 от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР