Според събраните до момента доказателства, двамата са убили мъж, който

...
Според събраните до момента доказателства, двамата са убили мъж, който
Коментари Харесай

Жестокост! Синът на знаков финансов министър закопчан за бруталното убийство в София

Според събраните досега доказателства, двамата са умъртвили мъж, който е имал финансови отговорности към Петър Александров в размер на 200 000 лева

Петър Александров, наследник на починалия бивш финансов министър Стоян Александров, и негов прочут, са упрекнати в похищение и ликвидиране, осведоми bTV.

Според събраните досега доказателства, двамата са умъртвили мъж, който е имал финансови отговорности към Петър Александров в размер на 300 000 лева

Двамата мъже са задържани при взаимна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, откакто родственици на жертвата подали сигнал за неговото изгубване. Тялото на убития мъж е намерено в камера в морга, като той е бил настанен там с подправени документи. 



В същото време двамата мъже, арестувани за убийството, са минали границата сред България и Сърбия, като на граничните управляващи са посочили документите на убития мъж.

По този метод, съгласно проверяващите, хипотетичните причинители създали опит да прикрият следите от закононарушението.

И двамата мъже, обвинени за убийството, са арестувани за 72 часа и се чака на следващия ден прокуратурата да изиска непрекъснатия им арест. Те към този момент са с повдигнати обвинявания за тежкото закононарушение.

Според уеб страницата „ Скандал “ столичанинът Кирил Р. е бил похитен в дните към Нова година, защото имал дълг от към 300 000 лева към Петър Александров. Започнало е издирването му и тялото е намерено в частна морга, с която единия от двамата арестувани, имал договорни връзки като притежател на погребална организация.

Петър Александров е притежател и взе участие в ръководството на 8 компании, множеството от които са Еднолични сдружения с лимитирана отговорност. Някои от тях е наследил от татко си.

Стоян Александров бе министър на финансите в държавното управление на Любен Беров и доцент в УНСС. 

Той си отиде в края на август 2020 година на 71 години. Сред студентите бе по-известен с прякора Малката брадва поради всеобщото късане по време на изпити.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР