Според руските медии външният вид на руския антишпионски смартфон Р-ФОН

...
Според руските медии външният вид на руския антишпионски смартфон Р-ФОН
Коментари Харесай

Руският Р-ФОН, убиецът на iPhone, се оказа смартфон от Бангладеш

Според съветските медии външният тип на съветския антишпионски смарт телефон Р-ФОН от компанията „ Рутек “ напълно не е неповторим. Оказа се, че модел с безусловно същия дизайн и доста сходни характерности се създава от Бангладеш под името Symphony.

Става дума за Symphony Helio 80, който, сходно на съветския Р-ФОН, има 6,7-инчов екран, микропроцесор MediaTek Helio G99, 128 GB памет и 5000 mAh батерия. Все отново има известни разлики: оригиналът има 6GB RAM и 108MP съществена камера, до момента в който Р-Фон може да се похвали с 8GB памет и 50MP камера.

Подробности по отношение на спецификациите и външния тип на смарт телефона Р-ФОН станаха известни през месец август тази година. Една от особеностите на устройството е, че то работи под ръководството на съветската операционна система „ РОСА мобаил “. В анотацията на устройството в регистъра на ECE като производител на смарт телефона е посочен основаният в Хонконг Bopel Mobile Technology Co Limited.

През септември тази година разработчикът на смарт телефона НТК „ ИТ Роса “ стартира производството на устройството Р-ФОН в саранския цех Рутек. Отбелязано бе, че с цел да се реализира оптимално равнище на отбрана на потребителите на устройството от шпионски офанзиви, експертите на IT Роса сами пишат драйверите за всички хардуерни съставни елементи на смарт телефона.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР