Според Румен Радев обществото чака отговори каква е ролята на

...
Според Румен Радев обществото чака отговори каква е ролята на
Коментари Харесай

Радев опорочи тържествата на Шипка-пак лее омраза

Според Румен Радев обществото чака отговори каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на обединението. Какви задължения са поемани и какви високи постове в страната са му обещавани. Радев сподели, че България няма потребност от сглобкаджийство, а от сливане против похищението на демокрацията.

Няма да допуснем след „ Епопея на забравените “ да ни натрапят и „ Епопея на зачеркнатите “. Това съобщи Радев от Шипка и упрекна всички, които не идват на върха, че се отхвърлят от българското, с цел да са европейци. Това е единствено унищожителен комплекс. Пагубна илюзия е, че да си европеец значи да задраскаш историята. “, уточни той. Радев съобщи, че 3 март е алената линия на търпението.

Скъпи сънародници, през днешния ден споделяме „ не “ на пълзящата цензура, на доносничеството, на подмяната и свадите, посредством които се прокарва план за отвличане на Конституцията. Той планува България да се ръководи от политици, за които българското поданство е детайлност, а политиката е конкурс по угодливост. Казваме „ не “ на опитите за разграждане на държавността, посредством завладяване на институциите за користни, политически и стопански цели. Днес слагаме завършек на противоположното преброяване на разпада и заявяваме, че България ще пребъде “, съобщи президентът.

Радев сподели, че кабинетът употребява всеки собствен неуспех като мотив за присвояване на още власт.

„ Явно конституцията пречи на ръководещите в тяхното предпочитание за още власт “.

От думите му стана ясно, че не има намерение да привиква КСНС с “ хората от записите “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР