Според Роджър Уотърсимето му е в черния списък с врагове

...
Според Роджър Уотърсимето му е в черния списък с врагове
Коментари Харесай

Роджър Уотърс: Аз съм в черния списък за врагове на Украйна

Според Роджър Уотърсимето му е в черния лист с врагове на украинското държавно управление и животът му е в заплаха, показа самият той в изявление за„ “.

Уотърс, който осъди войната в Украйна, само че въпреки всичко акцентира, че виновност за нея имат западните държавни управления и Съединени американски щати, дефинира доказателствата за евентуалните военни закононарушения на Русия като агитация.

„ Америка е най-злата от всички страни и надминава всички останали 10 пъти – разяснява английският музикант. – Ние избиваме повече хора. Месим се в изборите на други нации. Ние, американската империя, вършим всичко това. “

Украинците, които към този момент месеци наред отблъскват съветски, а не американски военни, може и да не се съгласят с тази позиция, отбелязва журналистът Джеймс Бол.

„ Тези репортажи са западна агитация. Това е тъкмо противоположната страна на съветската агитация: „ Руснаците се намесиха в нашите избори “, руснаците направиха това или това. Всичко това са неистини, неистини, неистини, неистини “, дава отговор музикантът.

„ Аз съм в черния лист с врагове на Украйна, подсилен от украинското държавно управление. Аз съм в ши**ния лист, а те към този момент са убивали хора… Когато те убият, пишат „ премахнат “ на фотографията ти. Е, аз съм на една от тези фотоси. “

Твърдението на Уотърс не е правилно, само че не е и напълно неверно, отбелязва „ Ролинг Стоун “ – името му участва в лист на крайнодясна украинска организация, където се „ наблюдават “ враговете на страната: наемници от „ Вагнер “, публицисти, упрекнати, че поддържат нелегитимната власт в Донбас и други.

Сайтът бе неодобрен от интернационалните управляващи, само че към момента не е бил свален от украинските регулаторни органи. Администраторите му настояват, че не поддържат лист с врагове за заличаване, а вършат информация за законодателните органи и специфичните служби.

„ Хората в Украйна не заслужават да умират – продължава Уотърс. – А Русия не трябваше да бъде предизвикана да нахлува в Украйна, откакто в продължение на 20 години пробваха да избегнат спор с дипломатични ограничения към Запада. “

Миналата седмица музикантът адресира отворено писмо до Путин, като в него го прикани да спре войната и да се търси спокойно решение.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР