Според режисьора Виктор Димчев, който беше част от ИК на

...
Според режисьора Виктор Димчев, който беше част от ИК на
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Страната е обзета от тържества, сякаш е новият 9 септември

Според режисьора Виктор Димчев, който беше част от ИК на проф. Анастас Герджиков, цялата страна е обзета от тържества като че ли е новият 9 септември. " Един ден децата ни ще кажат неприятните са свалени и е пристигнало новото време в България ", съобщи той пред Нова тв.

Неговото мнение е, че ще следим победа на силата над престижите, защото те би трябвало да са точно ректорът на СУ и висшият арбитър, а са получили дружно по-малък резултат от един боен с вдигнат пестник.

Според журналиста Камен Алипиев, част от ИК на Лозан Панов, сме станали очевидци на забавна борба. " Ясно беше, че огромните претенденти са двама. Кампанията беше отвратителна, не беше борба на персони, а сред Радев и Борисов. Това ни демонстрира, че сме в супер гадно фрагментирано общество. Мантрата с вдигнатия пестник на Радев завоюва изборите с голяма разлика ", разяснява той.

При 99,82% от протоколите: Радев печели балотажа с огромна преднина

По думите му се случва замяна и е смешно Борисов да твърди, че влизаме в властнически режим на Радев, защото по времето на ръководството на ГЕРБ е било същото.

От своя страна артистът Веселин Плачков, който беше част от ИК на Румен Радев попита за какво би трябвало да слагаме неприятен знак на празненствата. " Радев е задоволително мощна персона, с цел да си завоюва изборите и без да е бил президент през последните 5 години. Той стои добре като президент и персона, не виждам нищо ненормално в това, че взе втори мандат ", уверен е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР