Според разследващия журналист има доста пропуски около смъртта на Даяна.

...
Според разследващия журналист има доста пропуски около смъртта на Даяна.
Коментари Харесай

Броени Часове След Сватбата На Хари Ядрената Бомба Падна: Ето Истината За Смъртта На Даяна! Вижте Какво Потулиха!

Според проверяващия публицист има много пропуски към гибелта на Даяна. Най-често задаваният въпрос към журналиста е – „ Какво в действителност се случи с Даяна? “. „ И изводът, до който стигнахме, беше, че всичко досега на случая си наподобява като случай, а всичко, което се случва по-късно, наподобява на потулване на случая… Потулване на случая. Никога няма да не помни тези думи. Тръпки ме побиха “, споделя Конуей. „ Онова, което остана след Даяна, беше опетнено. За мнозина тя беше светица, само че институцията и медиите по неизвестно каква причина целяха да я изметат от историята “, добавя журналистът.

Бавна кола за спешна помощ

Според Конуей не е обикновено колата за спешна помощ с Даяна да се движи толкоз постепенно до болничното заведение след случая. „ Французите споделят, че са създали нещо неповторимо, като са пробвали и са направили незабавна здравна помощ на мястото на случая, което до известна степен е по този начин “, споделя още Конуей. „ Но им е лишило час и четиридесет минути, което прави междинна скорост от 17 км в час “, учудва се журналистът от бавната скорост, с която се движи колата за спешна помощ.

Интересен е и фактът, че колата за спешна помощ е серпантина няколко пъти преди да стигне до болничното заведение. „ Ясно е, че транспортното средство е спирало на няколко пъти по маршрута, има трима очевидци, които са го видели да стопира на 450 метра от болничното заведение. Защо за Бога ще спирате на такова малко разстояние от вратите на болничното заведение? “, пита се журналистът. „ Информацията, която е била изпратена до болничното заведение е, че тя е била изцяло здрава и колкото и да е необичайно, че тя няма никакви гръдни пострадвания “, добавя проверяващият публицист.

Първоначално принцеса Даяна е била единствено с леко разтърсване и счупена ръка. „ Да, да. Леко разтърсване и счупена ръка, а това е лечимо… „, акцентира Конуей.

Джон Конуей разкри нови детайлности към гибелта на Даяна сн. Туитър

Пред журналиста двама лекари са удостоверили, че Даяна е била бременна. После те изчезнали безследно.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР