Според разследване на Украинска правда полски камиони превозват руски селскостопански

...
Според разследване на Украинска правда полски камиони превозват руски селскостопански
Коментари Харесай

Украинска правда: Полски камиони превозват руски селскостопански стоки през Беларус

Според следствие на " Украинска истина " полски камиони транспортират съветски селскостопански артикули от Беларус до Полша, като размерът на тези транспорти се усилва.


Историята идва на фона на необятно публикуваните митинги в Полша против вноса на селскостопански артикули от Украйна.

Въпреки че търговията със селскостопански артикули с Русия или Беларус не е неразрешена или глобена в Европейски Съюз, полският министър-председател Доналд Туск неотдавна съобщи, че Варшава ще обмисли възбрана на вноса на храни от Русия, следвайки образеца на Латвия.

Журналистът от " Украинска истина " Михайло Ткач, който беше арестуван за малко от полските управляващи, до момента в който снимаше репортаж покрай полско-беларуската граница, съобщи, че " единствено за три месеца след въвеждането на възбраната за украински артикули поляците са закупили през Беларус рапично брашно на стойност съвсем 8 млн. $ ".

Изданието твърди, че въз основа на връзка с представители на полски селскостопански компании, съветските артикули първо отиват в Беларус, където се товарят на регистрирани в Полша камиони и по-късно се изпращат в Полша./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР