Според разследване на британския в. "Сънди мирър" до 1000 деца,

...
Според разследване на британския в. "Сънди мирър" до 1000 деца,
Коментари Харесай

Педофилски скандал гръмна във Великобритания

Според следствие на английския в. "Сънди мирър " до 1000 деца, измежду които най-малките на 11 години, са били жертви на експанзия и обезчестяване, от време на време групово, от 80-те години насам в Телфорд - град с население от 170 000 души в Централна Англия, съобщи Франс прес.

Полицията не е съумяла да разбие педофилската мрежа в града, добавя изданието.

В сряда пред английските депутати английският министър председател Тереза Мей сподели, че е шокирана от разкритията и назова случилото се "ужасяващо ". Тя акцентира, че е належащо допустимо най-бързо провеждането на следствие за установяването на истината.

Разследването се води от самостоятелен орган, който ревизира дали институциите са направили всичко належащо, с цел да защитят децата.

Пред "Сънди мирър " 14-годишно момиче от Телфорд описа, че е било насила да има полови връзки с няколко мъже в заведения за хранене или мизерни къщи. След това то отивало в локална клиника два пъти седмично, с цел да вземе хапчета против зачеване, само че никой не му задал въпроса за какво се нуждае от тях. Нейните нападатели я заплашвали със разпра, в случай че проговори.

Депутатката от Телфорд от Консервативната партия Луси Алън сподели, че жертвите на педофилската мрежа в града са били неведнъж бели девойки от работен фамилии, които са имали разнообразни проблеми и тъкмо по тази причина нападателите ги взимали на прицел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР