Според различни експерти в областта на криптовалутите настоящият спад на

...
Според различни експерти в областта на криптовалутите настоящият спад на
Коментари Харесай

Настоящата корекция на Биткойн е положителен знак, твърди крипто експерт

Според разнообразни специалисти в региона на криптовалутите актуалният спад на Биткойн (BTC) се възприема като позитивно развиване, като през миналата седмица BTC набъбна с 4.4%.

Във видео в YouTube водещият на показа графика от Swissblock , хедж фонд, фокусиран върху криптовалутите . Графиката демонстрира, че BTC може би образува модел, който се смята за бичи механически сигнал.

Анализаторите на Swissblock обявиха, че моделът  все още е годен и че пробивът на линията на шията към този момент е настъпил. Обикновено се следи наново тестване на района на линията на шията, преди цената да се увеличи.

Те считат, че актуалната вълна (2) се развива в продължен, стагниращ диапазон, при който няма огромни придвижвания нагоре или надолу което е позитивно, и че ралито е към своя край. Те считат, че през идващите дни Биткойн може да спадне до $26,500, само че в най-лошия случай може да се намали до $25,200.


 


Водещият на InvestAnswers осведоми своите клиенти, че минималната цел за модела  е $35,000, а оптималната – $42,000.

Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на равнище от $29,280, което съставлява растеж от 0.5% през последните 24 часа и към 75% от началото на 2023 година

Биткойн към момента е с над 58% по-евтин от историческия си връх от над $69,000, който беше реализиран през ноември 2021 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР