Според ръководството на партията до дни предстои и обявяването на

...
Според ръководството на партията до дни предстои и обявяването на
Коментари Харесай

ПП „Средна европейска класа“ се регистрира в ОИК Бургас за местните избори


Според управлението на партията до дни следва и оповестяването на състава на листата с претенденти за общински съветници в Бургас

Политическа партия „ Средна европейска класа “ публично се записва в Общинската изборна комисия Бургас за присъединяване в локалните избори.

По този метод отпадат всички въпросителни към метода за яваване на локалния избор на 29 октомври.

От управлението на Политическа партия СЕК още веднъж обявиха цялостната си поддръжка към Константин Бачийски като претендент за кмет на община Бургас.

„ Това е единствената действителна и морална опция на досегашния модел на ръководство в града и общината и единственият претендент, който предлага на хората действителен проект за икономическо развиване на Бургас. Неслучайно социолозите предвиждат балотаж в Бургас сред изхабения кмет и от години най-последователния му конкурент в лицето на Бачийски. Повече от ясно е, че в Бургас интригата за кметския пост е жива за пръв път от десетилетие. “ – разяснява зам. ръководителят на партията Стоян Царев.

От Политическа партия „ Средна европейска класа “ демонстрираха за следващ път убеденост в престижа и тежестта на партията със поръчката да записват свои претенденти за кметове и общински съветници и в други общини от Бургаска област и в страната.

Според управлението на партията до дни следва и оповестяването на състава на листата с претенденти за общински съветници в Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР