Според Путин изобщо не стои въпрос Русия да се отказва,

...
Според Путин изобщо не стои въпрос Русия да се отказва,
Коментари Харесай

Путин на живо: Въпрос Русия да се отказва от денацификацията на Украйна изобщо не стои

Според Путин въобще не стои въпрос Русия да се отхвърля, отклонява или размисля по задачите си

Няма отклоняване от първичните цели в Украйна, а " денацификацията " остава като претекст, мотив и проект дружно с демилитаризацията и неутралния статут.

Според Путин въобще не стои въпрос РФ да се отхвърля, отклонява или размисля по задачите си, а въпросът е " Кога? " - по кое време ще настъпи мир, съобщи News.bg.

Тази година съветският президент реши да реализира така наречен " Пряка линия ", в която дава отговор на жители и медии, пише News.bg. Миналата година такава не се състоя, а организацията на тазгодишната изява на съветския президент се изяснява с поръчката му да се кандидатира за петия си президентски мандат, изборите за които ще се проведат идната година.

Така и първият въпрос е обвързван с главната задача и цел, която Путин си слага - Най-главното е подсилване на суверенитета на Руската федерация.  " За такава страна като Русия, битие без суверенитет е невероятно “, изяснява Путин и добавя едвам по-късно като цели отбраната на правата и свободата на жителите, защитата на границите и развиването на парламентаризма.

Сред първите въпроси бяха и такива, свързани с икономическата обстановка в Русия, където Путин се похвали с процъфтяващата съветска стопанска система, ненадейно високите темпове на напредък и ниска безработицата.

Последваха въпроси, свързани с така наречен в Русия  " специфична военна интервенция ", с който евфемизъм се покрива думата " война ". Нова мобилизация не се планува, увери Путин, защото няма нужда от такава.

В момента повече от 200 000 мобилизирани се намират на фронта, а към този момент към 40 000 са уволнени от работа по разнообразни аргументи. Отделно към този момент 486 хиляди души са сключили контракти за работа и служат на ползите на родината - това са цифрите, които изложи Путин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР