Според публикуваната официална информация дългоочакваният таблет Blackview Tab 16 е

...
Според публикуваната официална информация дългоочакваният таблет Blackview Tab 16 е
Коментари Харесай

Световна премиера на флагманския таблет Blackview Tab 16с голям 11-инчов 2К дисплей

Според оповестената публична информация дълго чаканият таблет Blackview Tab 16 е подготвен за световен анонс, който ще се състои на 20-ти март. След две години изследвания и разработки Blackview освен предлага флагмански таблет, който включва огромен 11-инчов 2K екран, до 14 GB RAM и обновена технология за криптиране, само че и показва мобилно устройство, което е идеално за офиса, за учене и развлечение, като по едно и също време с това издига продуктивността на по-високо равнище.

Най-характерната специфичност на Blackview Tab 16 е неговият 11-инчов 2K Full HD екран, който разчупва бариерата сред таблетите и преносимите компютри, като в същото време предлага първокласен сензорен екран, какъвто преносимите компютри нямат. Той дава опция на потребителите да виждат доста повече елементи на 11-инчовия екран. А когато бъде определен компютърен режим посредством включването на външни клавиатура и мишка, Tab 16 за броени секунди се трансформира в преносим компютър, който дава опция за сърфиране в Глобалната мрежа, редактиране на документи благодарение на авансово инсталирания WPS Office Suite, който е доста потребен в учението и работата. Захранването на Blackview Tab 16 се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 7680 mAh, която обезпечава 18 часа самостоятелна работа. Поддържа се бързо зареждане с мощ 18 W, което след 30 минути зареждане обезпечава 4 часа самостоятелна работа, което е комфортно даже и при дългите командировки.

Tab 16 е сертифициран от организацията TÜV Rheinland за ниско наличие на синя светлина с дребна дължина на вълната благодарение на която се заобикаля умората на очите при дълго гледане на екрана. Поддържат се три режима на четене: режим на работа се електронни книги, чернобял режим на четене (Kindle) и режима Eye Comfort с филтрирана синя светлина с дребна дължина на вълната.

Предвид нуждата от записване на основни моменти и сканиране на документи, Tab 16 е оборудван с 13 MP съществена камера и 8 MP предна камера с функционалност за различаване на лица, видеоразговори, онлайн срещи и търсене с Гугъл Smart Lens, потреблението на които е по-лесно с помощта на 2K екрана.

Що се отнася до развлеченията, потребителите могат да се любуват на новите стрийминг медии с 1080P Widevine L1 без никакви разноски. Tab 16 е оборудван с четири представителя вид Smart-K, с помощта на които можете на всички места да се насладите на образно угощение от 3D стерео тон.

В качеството си на флагмански таблет Tab 16 е оборудван с осемядрения чипсет Unisoc T616, който съчетава две производителни A75 ядра, работещи с периодичност до 2,0 GHz, и шест енергийно ефикасни A55 ядра, работещи с тактова периодичност до 1,8 GHz. При игрите или стрийминга на TikTok честотата на процесора се трансформира от оптималните 2 GHz до 2,4 GHz за по-плавно преживяване. Когато работите с приложения като месиннджъри, процесорът понижава честотата си, с цел да пести сила. Използва се технологията LMK за освобождение на рядко употребяваните сега процеси и приоритизиране на ресурсите към употребяваните приложения. Налични са 8 GB разширяема RAM и 128 GB флаш диск, които обезпечават комфортна многозадачна работа. И още, разполагаем е microSDXC слот за  външни карти памет с потенциал 1 TB, който дава опция за записа и съхранението на голямо количество фотоси, клипове и образователен материал.

предлага страховит дизайн, плавна работа и осведомителна сигурност тъй като работи под ръководството на операционната система Android 12 с фирмения потребителски интерфейс DokeOS_P 3.0, включващ редица фирмени сюжети. Функцията Cold Room краткотрайно стопира рядко употребяваните процеси и по този метод форсира зареждането на приложенията и игрите, икономисва сила и трафик. А функционалността RAM Fast дава опция за работата на повече фонови процеси и дава опция за по-плавна работа със стилус за по-креативно и занимателно обучение.

За да обезпечи високо равнище на сигурност на криптирането на данни за бизнес и корпоративни консуматори, Tab 16 има вградена в ядрото система за сигурност SE-Linux, която дейно пази устройството от всевъзможни хакерски офанзиви и дава опция за криптиране на данните, които обезпечава доста висока степен на осведомителна сигурност. По този метод се стопира достъпа на хакерите до вашите контакти, документи, фотоси и друга сензитивна информация.

Заслужава да се означи, че за разлика от множеството таблети, които не оферират вграден GPS, Tab 16 идва с четворна сателитна навигация, която не се въздейства от метеорологичните условия и поддържа офлайн карти – GPS+Glonass+Galileo+BeiDou за засичане на дестинацията с доста огромна акуратност. Това е изключително потребно при далечни пътешествия, излети в природата и други сходни, при които местоположението се дефинира с висока акуратност и по този метод се обезпечава сигурността на потребителя.

Цени и наличия

Продажбите на таблета Blackview Tab 16 започват на 20-ти март в магазина на Blackview в платформата Aliexpress при цена $177,99 ($399,99). Това съответствува с  неговата международна премиера и това сигурно е най-изгодната покупка за мнозина консуматори, тъй като той съчетава висока продуктивност с ниска цена. Имайте поради, че предлагането е годно в продължение на 7 дни за интервала от 20-ти до 26-ти март. Кликнете ето тук и прибавете устройството във виртуалната количка, с цел да се възползвате от промоцията преди цената да скочи нагоре!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР