Според публикация в американските медийни канали сред разписалите сигнала на

...
Според публикация в американските медийни канали сред разписалите сигнала на
Коментари Харесай

Дипломатически скандал ли е почетен консул на Тайланд да иска разпускането на „Възраждане“?

Според обява в американските медийни канали измежду разписалите сигнала на Български хелзинкски комитет (БХК) интелектуалци е и Виктор Меламед - почетен консул на Кралство Тайланд. „ Възраждане “ изпраща питане до Министерството на външните работи с молба да откри не е ли това следващо вмешателство във вътрешните работи на страната ни от представител на непозната страна.

Това се сподели в позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

" Все по-ясно се вижда, че евентуално ПП-ДБ стоят зад този неуместно скърпен и неуместно изглеждащ скандал. Хора с неизяснено поданство, които се самопровъзгласиха за обединители на нацията,  хора, които направиха неприличен компромис, влизайки в коалиция  с сякаш  политическия си съперник Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС с опрощение, че е в името на демокрацията и благоденствието на нацията. Същите тези „ обединители на нацията “ в този момент желаят разпускането на най-голямата опозиционна партия. Те, несъмнено, знаят, че нямат никакво съображение за това, само че манипулирайки публичното мнение посредством подписите на т.нар „ интелектуалци “ целят още веднъж разцепление в обществото, отклонение на вниманието от същинските, настоящи и тежки проблеми, от неуспеха им в ръководството  и подсилване на властническата им власт над всички и всичко. Същите тези „ обединители на нацията “ явно не престават да се образоват на дипломация в „ Google “, показват от „ Възраждане “. 

" Екипът ни потегли по стъпките на ПП-ДБ и направи къса информация в главния източник на информация за представителите на ПП-ДБ - „ Google “, където установихме, че Виктор Меламед е  пиарът и лобист на крупни интернационалните компании, опериращи в България от десетилетия. Също по този начин от 1997 година той е ръководител на Федерацията на ционистите в България и е деен член на еврейската общественост в България, като реализира контакт на Американския еврейски комитет с България. “ От 2003 година Виктор Меламед е почетен консул на Кралство Тайланд в България ", се споделя в позицията на партията.

" След това малко изложение оставяме сами да си извършите извода за кои страни работи, за чии ползи лобира лобистът, искайки забраняването на третата политическа групировка в българския парламент, която е най-голямата партия в България с 358 000 гласоподаватели, защото тези преди нея са обединения. Ние ще проследим биографиите и на останалите „ интелектуалци “, подписали позорния вик, който възвръща фашизма в България, представяйки го за народна власт ", декларират от „ Възраждане “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР