Според проучвания по-възрастните женени мъже и жени са физически по-способни

...
Според проучвания по-възрастните женени мъже и жени са физически по-способни
Коментари Харесай

10 звездни двойки, които казаха НЕ на брака и са БЕЗУМНО щастливи

Според изследвания по-възрастните женени мъже и дами са физически по-способни от своите неженени или живеещи на фамилни начала връстници. Въпреки това някои холивудски звезди потвърдиха и не престават сполучливо да ни убеждават, че когато двама души са в действителност влюбени не им е необходим автограф, с цел да официализират романса си и да наподобяват освен щастливи, само че и в съвършена форма. Пък и кому са в действителност нужни юридически документи, в случай че сърцето ти към този момент принадлежи на индивида до теб?!

А и е противоречив въпросът - дали пък да останеш по отношение на някого, само че умишлено да избереш да не сключиш брак - не резервира страста сред двойката по-жива и мощна.

Ние имаме вяра, че всяка една любовна история е друга и има собствен личен път, който следва и той не би трябвало да предстои на никакви условности, упования или пък клишета, тъй като любовта просто е там и сигурно не се нуждае от документ, който да потвърждава съществуването ѝ.

Ето за какво галерията ни през днешния ден е отдадена на 10 повече от щастливи и сполучливи, холивудски двойки, които са дружно от една дребна безкрайност, само че изрично не престават да отхвърлят да се оженят и споделиха своето твърдо НЕ на брака.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР