Според проучване, проведено от ResearchAndMarkets, пазарът на услуги на работното

...
Според проучване, проведено от ResearchAndMarkets, пазарът на услуги на работното
Коментари Харесай

Пазарът на Enterprise Mobility в Европа се очаква да достигне 54 267,14 милиона долара до 2028 г.

Според изследване, извършено от ResearchAndMarkets, пазарът на услуги на работното място, който включва подвижността на предприятието () в Европа, се чака да доближи 54 267,14 милиона $ до 2028 година от 26 251,31 милиона USD през 2021 година Очаква се пазарът на Enterprise Mobility (EM) да нараства средногодишно с 10,9% в интервала от 2021 до 2028 година

Проучване разкрива също, че пазарът на EM е повишен доста, защото компаниите търсят услуги, които могат да се оправят с всички функционалности на мобилната сигурност, вариращи от устройства и програмен продукт до отбрана на данните. Особено в днешното пандемично време, търсенето на работна мощ за EM се е нараснало доста.

Увеличеното внедряване на EM разрешава на бизнеса да управлява, актуализира и даже изтрива данни от разстояние от устройство от съображения за сигурност. EM разрешава на чиновниците да получат сигурен достъп до чувствителни бизнес данни, без да конфигурират приложения или програмен продукт на своите устройства. EM е една от най-важните услуги на модела на услугите на работното място, както и един от най-важните активи на пазара, защото свързва крайните консуматори и им разрешава да извършват дилемите си дейно.

В резултат на това предприятията могат дейно да активизират своите чиновници, знаейки, че достъпът до ИТ услуги е мащабируем и сигурен. В допълнение, EM доставчиците са подготвени да предложат решения на предприятия от всевъзможен размер, с цел да им обезпечат верния избор, което в допълнение покачва търсенето на услуги на работното място. Има доста разновидности и артикули, които да обезпечават добре работещ работен развой, само че един от най-хубавите образци на българския пазар за бизнес мобилни решения са и.

През 2020 година аутсорсинг услугите за крайни консуматори имаха максимален пазарен дял на пазара на услуги на работното място. Липсата на квалифицирани ИТ експерти и по-ниските ИТ бюджети накараха организациите да изберат аутсорсинг услуги. Тъй като поддържането на ИТ среда е от решаващо значение за систематичните админи във всички промишлености, за бизнеса е значимо да разпореди ръководството на ИТ активи, с цел да реализира оперативна успеваемост, сходство и доходност.

Този бранш към този момент показва забележителен напредък, с помощта на съществуването на напреднала работна мощ в доста страни, както и на софтуерното развиване в ИТ, което има забележими резултати в промишлеността, а затова и на пазара на услуги на работното място.

Това, което към този момент е ясно, е че, освен в областта на аутсорсинг услугите, само че и във всички други бизнес браншове, ще бъде базисен фактор за развиването и гъвкавостта им оттук насетне.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР