Според проучване, наречено Millennial Sex Survey, поръчано от марка презервативи,

...
Според проучване, наречено Millennial Sex Survey, поръчано от марка презервативи,
Коментари Харесай

Хората, които имат този навик, правят повече секс

Според изследване, наречено Millennial Sex Survey, поръчано от марка презервативи, пушачите на марихуана имат много положителни резултати в спалнята.
Ежедневните ползватели на марихуана са склонни да вършат повече секс, да имат повече полови сътрудници и са по-уверени в своите креватни умения от непушачите.
Изследователите откриват, че 14% от пушачите вършат секс " няколко пъти дневно " спрямо 5% от непушачите.
Тридесет и седем % от пушачите също оповестяват, че имат повече от 15 колегата, спрямо 14% от непушачите, които оповестяват за същото.
Що се отнася до това, че са " невероятни " или " доста положителни " в леглото, 59% от пушачите имат вяра, че са, спрямо 41% от непушачите.
Въпреки тези данни няма по какъв начин да не се запитаме дали в действителност са по-добри в леглото хората, които пушат трева, или просто допускат, че са, тъй като сътрудникът им става доста спокоен за техните сетива, защото те са толкоз напушени, че съвсем не виждат неговата притихналост.
Кои са 4-те неща, които би трябвало да знаем за половия живот на пушачите на марихуана?

1. Губят девствеността си в доста ранна възраст
Огромните 59% от ежедневните пушачи на този опиат оповестяват, че са изгубили девствеността си на 15 години или по-млади, до момента в който единствено 26% от непушачите настояват същото. Осем % от всекидневните пушачи на марихуана споделят, че са изгубили своята полова непорочност на 12 години и по-малки. Само 2% от непушачите споделят същото.

2. Имат повече връзки за една нощ
80% от индивидите, употребяващи трева, оповестяват, че имат доста връзки за една нощ, спрямо 52% от непушачите.

3. Не употребяват защитни средства постоянно
Това е в действителност значима информация, която би трябвало да знаете, тъй като отбраната е значима. Докато 48% от непушачите употребяват презервативи като форма на отбрана, единствено 44% от пушачите на коз оповестяват за същото. Помнете обаче, че всички би трябвало да практикуваме безвреден секс! И пушачи, и непушачи.

4. Предпочитат онлайн запознанствата
Що се отнася до онлайн запознанствата, изследванията сочат, че огромен % от индивида зад монитора обича да пуши марихауна. Тридесет и четири % от пушачите на тази дрога оповестяват, че употребяват безвъзмездни или платени уеб сайтове за запознанства, спрямо 21% от непушачите. Има даже уебсайт за запознанства за феновете на канабиса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР