Според прокуратурата, 34-годишният мъж е поискал сума, за да не

...
Според прокуратурата, 34-годишният мъж е поискал сума, за да не
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 22 февруари

Според прокуратурата, 34-годишният мъж е изискал сума, с цел да не издаде констативни протоколи за нелегално построена тераса и с цел да не изготви план на заповед за събарянето й.

Насроченото за през днешния ден от 10:00 часа съвещание на Общински съвет - Варна, в което трябваше да бъде признат бюджета на Варна, се анулира. Това оповестиха от пресцентъра на ОбС-Варна.

Общо 668 разрешителни за достъп с автомобил до разнообразни елементи на Приморски парк са издадени за интервала 2019 – 2023 година. Това излиза наяве от отговор на кмета Благомир Коцев във връзка запитване от общинския консултант Евгений Станимиров, научи Moreto.net.

Поради сериозния интерес за мача сред " Черно море " и ЦСКА тази събота от 15:15 часа ще бъдат пуснати в продажба в допълнение 200 билета за гостуващите почитатели (сектор " Г " ), оповестиха от клуба.

ГЕРБ и " Възраждане " изпратиха позиции до медиите след съвещанието на Общинския съвет във Варна на 21 февруари. Публикуваме позициите им без редакторска интервенция.

Община Варна следва да разпореди настоящи поправки на постройките на 15 пенсионерски клуба. Строително-ремонтните действия са на стойност 88 720 лв. и ще могат да стартират след приемането на бюджета.

В рамковия контракт за слагането на коледната декорация има заложен и ремонт. Твърденията на кмета Благомир Коцев за противоположното са погрешни. Това разяснява в персоналния си профил общинският консултант Биляна Раева.

През 2020 година бе анулирано 29-тото издание на най-стария балетен конкурс в света. Дотогава той се организираше на всеки две години без спиране от 1964 година.

В Деня на българския балет мултинационалната балетна натрупа на Държавната опера във Варна ще зарадва своите фенове с огромна балетна церемония, с хореограф Светлана Тоншева и репетитор Меган Рейд.

Създаване на целеви фонд за отчуждаване на парцели за преустройване в зелени площи и паркове и обособяване на средства в бюджета на община Варна. Това предлага групата съветници на Политическа партия – Демократична България в локалния парламент. Искането им следва да бъде прегледано на съвещание на комисия по благосъстоятелност и стопанство, научи Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР