Според прогнозите на известния астролог Тамара Глоба, август ще бъде

...
Според прогнозите на известния астролог Тамара Глоба, август ще бъде
Коментари Харесай

Астролог предрече бурен успех за три зодии през август

Според прогнозите на известния астролог Тамара Глоба, август ще бъде месец на плевел триумф за три знака на Зодиака по едно и също време.

За Лъвовете звездите ще бъдат на тяхна страна през целия месец. Следователно те могат умерено да опитат шанса си и да поемат най-рисковия бизнес. Дори пазаруване на лотарийни билети, правене на огромни залози в игри и даже влизане в парични разногласия.

Глоба също по този начин предвижда триумф от вложение в опасен план, който плаши множеството вложители.

Като цяло всеки бизнес или начинание ще бъде под щастлива звезда и ще бъде сполучливо приключено. Астрологът акцентира, че всевъзможни стремежи и прищявки на Лъва ще бъдат изпълнени и осъществени като че ли от единствено себе си.

Нищо няма да бъде невероятно за Лъвовете през август и изненади и приятни изненади ще ги чакат на всяка крачка. Въпреки това Глоба предлага на представителите на тази зодия да бъдат лоялни и спокойни към хората към тях, както и да бъдат по-мили. И всичко това, тъй като аурата на злобата и експанзията е в положение да унищожи всяко снизхождение на Вселената.

На представителите на Везни е изпратен свише късмет да изпълнят всичките си стремежи, а шансът ще ги съпътства през целия месец. Просто би трябвало да извършите, съгласно астролога, няколко стъпки към това. Не можете да се отказвате и предавате. Този знак ще бъде най-хубавият във всички свои инициативи. При това множеството от проектите им ще бъдат сполучливо осъществени.

Но колкото по-активни ще бъдат представителите на тази зодия, толкоз повече шанс ще имат. Август 2023 година е в положение да промени целия предстоящ живот на Везните, в случай че съумеят да осъществят вярно предоставените им благоприятни условия, предизвестява Тамара Глоба. Късметът ще е на тяхна страна до самия завършек на лятото.

Водолеите често са възпрепятствани да бъдат щастливи само заради неустановеност и колебливост. Това и ще бъде главният подарък на август за този знак на зодиака: прилив на мощ, заряд на жизнеспособност, храброст и интензивност.

Представителите на Водолеите ще би трябвало единствено да съберат мислите си и да се решат на първата стъпка. И тогава звездите ще ги поддържат, тъй като ще пристигна време за осъществяване на всички от дълго време планувани проекти.

Така че представителите на тази зодия могат да стартират личен бизнес, да се реалокират, да сменят работата си, защото всички съществени промени ще бъдат към по-добро. Ако Водолеят интензивно поеме живота си, тогава август дава обещание да промени целия му живот до неразбираемост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР