Според прогнозите на АП и Си Ен Ен досегашният лидер

...
Според прогнозите на АП и Си Ен Ен досегашният лидер
Коментари Харесай

Легенда на демократите в Сената отново печели изборите в Ню Йорк

Според прогнозите на АП и Си Ен Ен досегашният водач на болшинството в Сената Чък Шумър предстоящо завоюва конкуренцията за Сената в Ню Йорк с огромна разлика против кандидата републиканец Джо Пиниън във вторник.
 Подръжници на Тръмп печелят в Джорджия и Флорида
Подръжници на Тръмп печелят в Джорджия и Флорида

Арканзас заложи на дъщерята на някогашен губернатор

Очаква се Шумър да стане най-дългогодишният сенатор от Ню Йорк, откакто постави клетва следващата година. Той в никакъв случай не е губил конкуренция през последните 48 години, по данни на CNN, трупайки победи както в Камарата на представителите, по този начин и в Сената. Конгресменът - демократ Александрия Окасио-Кортес също се очаква да завоюва преизбиране в 14-ия изборен регион на Ню Йорк.
 ДеСантис завоюва, Флорида е в ръцете на републиканците
ДеСантис завоюва, Флорида е в ръцете на републиканците

Ключов избор в щата

В същото време се очакваше сенаторът републиканец Джон Тюн да завоюва преизбирането си в Южна Дакота, побеждавайки демократа Брайън Бенгс, до момента в който Джон Хоевен беше на път да завоюва сенатската конкуренция в Северна Дакота. Коментирайки резултатите от изборите, водачът на малцинството в Камарата на представителите Кевин Маккарти съобщи, че досегашната конкуренция се развива съгласно упованията на републиканците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР