Според проф. Христофор Караджов, преподавател по журналистика в Калифорнийския университет,

...
Според проф. Христофор Караджов, преподавател по журналистика в Калифорнийския университет,
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Харис трябва да докаже, че е различна от Байдъ...

Според проф. Христофор Караджов, учител по публицистика в Калифорнийския университет, в политиката всичко може да се употребява за преимущество.

 

" Факт е, че в тази изборна акция Доналд Тръмп е възрастният претендент. Той в никакъв случай не е давал данни за своето здраве. Традиционно претендентите за президент в Съединени американски щати разкриват данни за своето здраве и финансовото си положение. Не се изисква от закона, само че е традиция, която Тръмп не съблюдава до момента ”, изясни интелектуалецът в ефира на NOVA NEWS.

Той бе безапелационен, че в националните допитвания Камала Харис води с няколко % пред Доналд Тръмп. „ Има значение какви са резултатите в другите щати ”, означи проф. Караджов.

 

„ Докато Байдън беше претендент за президент, имаше незаинтересованост измежду демократите. Той изоставаше съгласно допитванията. След включването на Камала Харис се появи възторг, който ще забележим дали ще се задържи ”, сподели още експертът.

 

Бившият дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова на собствен ред разяснява, че има закъснение в темпа на предизборната акция във Вашингтон.

 

„ Двамата претенденти би трябвало да изберат къде тъкмо да концентрират напъните си. Тръмп избра да отиде в щати, в които той в никакъв случай няма да завоюва. Придържа се към дребни аудитории, бяга от огромните медийни източници, отказвайки да взе участие във втори спор с Камала Харис. Той разчита на действителен облик за себе си ”, уточни тя.

„ Харис се впусна в различни медийни източници – взе участие в подкасти, в интернет, като задачата е да стане по-известна за доста по-широк кръг гласоподаватели. Тя би трябвало да покаже и да потвърди, че е друга от Джо Байдън, а това не е по никакъв начин елементарно за нея ”, счита Поптодорова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР