Според Приянка като тийнейджърка тя е била типично момиче от

...
Според Приянка като тийнейджърка тя е била типично момиче от
Коментари Харесай

10 тайни за стила на Приянка Чопра, която доказа, че дамите с извивки могат да изглеждат прекрасно

Според Приянка като тийнейджърка тя е била типично момиче от 90-те години. Тя ходеше с конска опашка и лента за глава, носеше тесни панталони и пухкави якета. През 2000-те години Чопра става актриса и стартира да избира съзнателно накъдрени тоалети. Когато звездата разбра, че наподобява на коледна елха, тя избра по-семпъл жанр за себе си.

Не се опасява да носи монохромни тоалети

Приянка обича да комбинира монохромни тоалети с съвременни аксесоари. Често тя употребява слънчеви очила, чанти или закачливи колани като допълнение към изображението. Обувките също са съчетани, с цел да паснат на целия отбор.

Съчетава миди поли с горнища с висока яка

Актрисата знае, че миди полите и горнището с висока яка постоянно наподобяват елегантни в еднакъв отбор. В същото време Приянка не не помни за цветовата композиция от детайли. Изображенията са допълнени от колан, който акцентира талията.

Избира бяло за всеки мотив

Както на всемирски събития, по този начин и на ежедневни срещи Приянка обича да носи бели тоалети. Може да бъде както изцяло лек отбор, по този начин и просто бял топ за ободряване на външния тип.

И по този начин, актрисата се появи в къса мини-рокля с дълги ръкави на снимачната площадка на телевизионно шоу, а за филмовия фестивал избра костюм с панталон с текстуриран блейзър.

Не се срамувайте да показвате крайници

Приянка не се опасява да носи мини, без значение дали е дребна рокля или вталена пола. Тя носи къси облекла освен за изявленията, само че и за публични церемонии и всемирски празненства. Също по този начин, актрисата демонстрира красивите си крайници благодарение на високи сечения.

Предпочита солидни обеци

Приянка обича да добавя тоалетите с обеци, които незабавно хващат окото. Трудно е да се откъсне взор от такава солидна хубост. Актрисата ги носи освен за публични събития, само че и в всекидневието. Например по време на празнуването на Коледа със фамилията.

Подчертава дълбокото деколте

Актрисата постоянно може да бъде забелязана в първокласни рокли с най-дълбоко деколте. Винаги наподобява стилно и в никакъв случай не наподобява вулгарно. Приянка се придържа към правилото: колкото по-дълбоко е деколтето, толкоз по-лесен е гримът и толкоз по-семпла е косата. В противоположен случай можете да прекалите и мигновено да извършите изображението на ниска цена.

Показва индийските си корени

Сарито с цветя е отвън конкуренцията на останалите части в дрешника на Приянка. Актрисата избира леки драперии в композиция с ярки щампи и добавя изображението с елементарни топове на тесни презрамки без ръкави.

Вярва, че рискът си заслужава

Огромната рокля на Ralph Lauren, която тя носеше на Met Gala през 2017 година, беше обект на доста мемета. Но този външен тип изстреля Приянка на върха на листата на „ Най-добре облечените звезди “.

Знае за удобството на плетивата

Приянка схваща, че плетените облекла наподобяват добре освен в студа, само че и в горещото лято. Тя може да носи лек пай топ, с цел да попие слънцето. А когато температурата на открито падне, той избира пуловер с дълъг ръкав, с цел да прекара време навън с домашния си любим.

Намерих гащеризона си

Приянка е носила гащеризони и преди, само че техният жанр беше доста по-различен от този, който звездата избира в този момент. Ако преди актрисата искаше да подчертае хармонията на цялото тяло, в този момент тя подчертава върху талията.

Чопра избира кройка, която е вталена в горната част и необятна в долната част. Крачолите на нейния гащеризон най-често са скъсени, а раменете могат да бъдат изцяло отворени или затворени.

Кой ход в жанр Приянка бихте възприели?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР