Според представители на полицията, 36-годишният Атър е работил в компания,

...
Според представители на полицията, 36-годишният Атър е работил в компания,
Коментари Харесай

Стана ясно какво се е случило с касапина от Тексас часове преди стрелбата СНИМКИ

Според представители на полицията, 36-годишният Атър е работил в компания, занимаваща се с товарни транспорти. Засега, нито длъжността му, нито работодателят му се посочват. Отбелязва се, че чиновниците на реда не удостоверяват, че точно проблемите на работното място са станали претекст за случилите се събития.

Няколко часа след уволнението патрулни служители на реда се пробвали да спрат мъжа за нарушение на разпоредбите за придвижване, само че вместо това, без да забавя скоростта си, Сет Атър ги прострелва през задния прозорец, ранявайки единия от чиновниците на реда. След това стрелецът взема решение да се скрие.


Сет Атър

По пътя той стреля с пушка по други водачи, служители на реда, минувачи. В някакъв миг Атър решил да смени колата, заради което открадва пощенски микробус, откакто прострелва лидера му. Поради промяната на колите полицията допуска, че той може да има съизвършител, макар че по-късно тази концепция е изоставена.



Общо седем души умират от ръцете на стрелеца оня ден, други 20 са ранени. Той е спрян след известно време, когато по време на гонене се сблъсква с патрулна кола и е блокиран на пътя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР